Om Brain Products

Det mest lämpliga verktyget

Brain Products är inte bara en återförsäljare. Vi säger inte att produkterna vi säljer är bra bara för att tillverkaren säger det. Vi säger det för att vi började som kunder, kunder som var så nöjda att vi tog steget till att bli återförsäljare. Sedan 1970 har vi levererat Flex-Hone® till svensk industri.

Brush Research är ett privatägt företag beläget i Los Angeles, Kalifornien. BRM har arbetat med att lösa svåra efterbehandlingsproblem med borstningsteknik sedan 1958. BRM var ett av de första företagen som förespråkade det kritiska behovet av finare ytbehandlingar för att optimera prestanda. Koncept som platåbehandling var banbrytande av dess grundare, Steve Rands, och är nu vanliga mål i många branscher.

Flex-Hone-verktyget® är premiumstandarden som alla ytbehandlingsverktyg jämförs med. Inget annat verktyg kan lika enkelt, snabbt och prisvärt skapa den mikrostrukturfinish som krävs för maximal prestanda och livslängd för dina produkter.

Alla BRM:s tillverkning sker i USA. BRM har över 150 anställda i Los Angeles och tillhandahåller produkter för hundratals distributörer runt om i USA. Deras Flex-Hone® och industriborstar exporteras till över 50 länder runt om i världen.

Brush Research tror på att skapa det bästa.